Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man ersätta en vän?

Kommer mina tårar ständigt att rinna
Kommer de verkligen aldrig försvinna

Saknaden efter dig är så stor

Min bästa vän försvann du dog

Att aldrig få hålla dig igen
Att aldrig kunna få känna din päls

Folk säger det var ju bara ett djur
Men jag svarar det tycker kanske du

Men för mig var hon så mycket mer
Hon var min lycka, Mitt hopp och min vän
Och jag vet att vi aldrig kommer att ses igen

Därför sörjer jag än
Fast jag får höra att det finns fler

Men jag kan aldrig ersätta henne

För hur kan man ersätta en vän?




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 23:00



Bookmark and Share


  ~Teodora~
Åh älskade vän jag vet vem....
Åh sålänge du minns henne finns hon hos dig
2007-12-03

  Yvonne
Gripande text. Bra skrivet. Nej, man kan inte ersätta en vän, men man kan hitta en ny att älska. Förmågan att älska finns ju kvar inom dej.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery