Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntar på ett stjärnfall. Jag vet precis vad jag ska önska mig...


Stjärneljus

Tänder min stjärna i väntan på dig,
ser hur den strålar om kvällen
Låt mig få vara din lilla tjej,
lägg mig vid brasan på fällen

I fantasin kan vi lätt nå fram till varann,
där är vår kärlek evig och sann
Som eviga stjärnor vi brinner så klara
Älska mig varsamt du underbara




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 588 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-03 06:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så finstämt vackert om stjärnfallen och filten framför brasan... de fina rimmen förstärker intrycket...vacker lyrik...ja...
2007-12-08

  KristinaE
.. du fullkomligt flödar av brinnande kärlek.
2007-12-05

    öppettid
vackert. du få mig att tänka på advetsstjärnor i fönster. att de lyser där som en inbjudan. vackert
2007-12-03

    ingvar VIP
Mycket vackert och kärleksfullt!
2007-12-03

    Stormöga
oooh vad vackert...det ska jag oxå önska om jag ser ett...
2007-12-03

    Saulus
Ja, ett utsla av längtan!
2007-12-03

    Saulus
Ja, du lilla stjärna... där på fällen!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för