Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här hoptotningen sjöng jag i tio år med Bengtzon Bluesband, strax innan vi lät krogen explodera i Mayalls... Room to move.....

Var bara tvungen att skriva ner den.



EN GAMMAL FUCKING BLUES


Goodbye Doktor Blues goodbye
i dont need you anymore
I found another way
I dont need youre cure

Sister Misery solong
lets sing another song
I found another way
of growing strong

Goodbye Doktor Blues goodbye
its by the time that we apart
I found another way
to heal an eakin heart

Solo

Sister Misery its time
you lay your bed for someone else
Tell the doktor that im gone
to find help by myself


Tänk er lite cajounstil i melodin
och en rökig krog
vrålande dansande
glasklirr och doft av pytt i panna
på Halmkärven i Halmstad

Tänk er vad psykologerna
ansåg om texten.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-03 16:04



Bookmark and Share


  soldis
Åååhhh...din text får mig att längta efter \'Kärven\' Det var tider det! Och din text är ju bara för jämrans Bra!! Applåder från mig!
2007-12-04

  DanSan
****************************

Helt underbart bra bluestext Jan
been there done that and so on . . .

*APPLÅD*
****************************
2007-12-03

    *Zenobia*
har inte spelat i band och är amatör-psykolog...men det låter som du hittat en botande kur mot vemod och sorg....
2007-12-03

  aftermath
härlig text
vi som lirat i band känner igen oss
miljön också!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth