Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

Du är den som givit mig mest inspiration,
den som guidat mig till nästa station.

Den som stått ut med mitt \"rätta\" jag,
den som lyssnat, funnits, älskat var dag.

Du har snuddat vid min själ,
uppfyllt önskningar och bara velat väl.

Du är den som givit mig mest inspiration,
därför gör det så ont att inse att detta
- är vår slutdestination.




Fri vers av Diffusiaria
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 16:55



Bookmark and Share


    Miraa
Mycket att ta med sig genom livet! Vackert formulerat!
2007-12-05

    CaMillA
Underbar text gumman... vackert flyt, som at jag skrivit den själv;) hehe.Love
2007-12-03

  Larz Gustafsson VIP
För mig är slutdestinationen något underbart.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria