Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln lärde mig att

använda motvinden till att lyfta.

 

Då jag bemästrade konsten

kvittrade fågeln i mitt öra

"Var stark, för du ska få som du vill".




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-03 17:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Den här Lars säger mig så otroligt mycket! Skickligt poetat!
2007-12-05

  Lilla My* VIP
Att använda motvinden till att lyfta!
Kloka starka ord!
2007-12-04

  Lyckohäxan Enediel
Det här var verkligen ord att ta till sig! Snyggt!!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf