Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehag av dagar

Ett letande, förseende obehag
vi går alla och undrar
på gator tomma, väntas domedag
förkristen sång plundrar

På gatorna tomma leker psykopater
glimtar och bedjar i smyg
och oskulder spelar teater
fria dagar gömma sig blygt




Fri vers av Ililja
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja