Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dej


LYCKA NJUTS FLÄCKVIS

Om jag
med fullständig säkerhet
visste
att du blivit
en lycklig människa
hel och harmonisk
och stormen
omkring dig stillnat

utan mig


Då skulle jag lämnat dej
omedelbart


Men i stället jag tar dina
darrande händer
i mina
och försöker

att stilla dem med kärlek


Och vi njuter
tillsammans
av fläckvis
stor lycka.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-04 15:38



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fantastiskt fint o du ger mig stor anledning att bokmärka här! Tack!
2007-12-05

  Inkarasilas
Trygghet genomsyrad och ah så ömt.
2007-12-04

  Catrin
dripp, dripp, dropp det är mina tårar mot kanten på mitt bord. behöver nog inte säga mer...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth