Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg inte

Förlåt mig för att jag inte såg
Såg din smärta, din ångest och din panik

Du har på sistonde varit så tyst
en tystnad fylld av tomhet

Jag borde ha sett dig
Borde ha hjälpt dig när du sakta började falla

Men min vän du skall veta att
jag inte tänker låta dig stöta emot en botten

Jag ska fånga dig på vägen i ditt fall
och av all min kraft hålla kvar

Jag ska dra dig upp till ytan
där du återigen kan se ljuset

Tillsammans ska vi hjälpas åt
så att du inte faller igen

Det är jag skyldig dig
för du är min vän




Fri vers av ~Teodora~
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~