Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi 2



Älskar dig som en ljuv dröm,
vill ge dig kärleken och berättigat beröm.

Vill inte vara dig förutan,
ungefär som Arne Wise saknas vid jul i tvrutan.

Vill ju alltid ha dig nära,
ja så är ju känslan när 2 är kära.




Fri vers av hjortfot
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 23:03



Bookmark and Share


  mjuk
Eller hur :))
Härliga ord om kärlek.Tummen upp för dej :)
2007-12-10

  Dessie 35
vakert,,,skrivet ..
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot