Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har idag fått veta att en fd god arbetskamrat mist sin älskade i en skoterolycka, 37 år gammal. Det väcker oundvikligt en del eftertänksamhet.




En livets vaggvisa

Sov nu mitt hjärta och glöm allt bekymmer

vila i lusten till livets bestyr

Vila i nutid och allt vad den rymmer

för varje sekund är en framtid som gryr

Sov nu min tanke och fyll på med flöden

vila i glädjen och tacka för den

Vila i vetskap om Livet och Döden

för tiden vi får kommer inte igen




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 998 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2007-12-04 23:24



Bookmark and Share


  F.
Berörde mig. Befogade applåder!
2011-01-14

  Mr Lindemann VIP
En fin betraktelse i poetform över det allmänmänskliga som vi träffar på under livets gång så
2011-01-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin hymn ttill livet
2011-01-01

    wildrosen
Bokmärkes....saknar ord......applåd
2008-09-04

    Cajsa
Vackert skrivet
2008-01-04

  Yvonne
Vacker text som berör djupt. Och dessa rim, som jag älskar. Applåd!
2007-12-12

  Maria Zena Viklund
vackert skrivet!
2007-12-09

    ~maria~
Tycker väldigt ycket om den här texten,den berör mig något så otroligt,fick gåshud över hela kroppen när jag läste den.Tack så mycket för denna underbara text.
2007-12-08

  Bjarne Nordbö
Den sparar jag.
2007-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Helt enkelt lysande!
2007-12-08

    prima donna
jättefin hyllning till livet och att ta vara på nuet!
2007-12-08

    © Birgitta Wäppling VIP
Härligt rimmat och fint flyt i texten!!
Tack för läsupplevelsen!
2007-12-07

  Mats Henricson
Den vackra vaggvisan skulle, i a f ge mig en mycket god och lugn sömn. Vackert och konstruktivt !
2007-12-05

  aftermath
\"för tiden vi får kommer inte igen\"
klart fint och uppmanande
känns lätt igen
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP