Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hjärtesak...


Takykardi

Ockuperat är mitt hjärta
någon har flyttat dit in
Kaos i bjärta färger
magenta och karmosin

Huller om buller möblerar
runt med mitt innehåll
Drar ifrån och dubblerar
jag har tappat all kontroll

Himlens klockor klämtar
mitt hjärta slår i takt
Jag efter andan flämtar
ber till en högre makt

Tänk att hjärtat mitt
eget liv har fått
Någon planer smitt
himlen nu jag nått






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 14:05



Bookmark and Share


  KristinaE
.. underbar kärlekslyrik din penna förmedlar.
2007-12-05

    Saulus
Lyssna på föregående talare!!!
2007-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en plan som är högre än våra tankar.
Ett ursprungligt syfte.
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för