Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till dig[v]

Jag tittade på dig
Konstaterade att du kanske var något för mig

Tvivlena började sakta att blekna
Dimman lättade och snön började sakta falla

Snart kom kvällen
Och det enda jag såg framför mig
Var du när du stod där framför mig
I den täta dimman
Den tidiga december morgonen

Vinden leker med mitt hår
Jag säger att jag fryser
Och du tar sakta min hand
Tittar mig in i ögonen och säger Låt mig värma dig

Jag nickar
Och sedan kramar du mig
Vi står där i minuter som känns som sekunder, Timmar som känns som minuter

Sedan ställer jag mig och tittar på dig
Ser dig in i ögonen
Där ser jag en evig värme som kallar på mig

Du kysser mig och vi går sakta hand i hand genom den mörka skogen
Samtidigt som snön faller allt tätare







Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery