Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagdrömmar

du böjde dig över mig idag för att prata om viktiga saker
sådant som kan vara bra att veta

och jag ville verkligen lyssna men det gick bara inte
för hela mitt jag var upptaget med att se dina fingrar dansa samba över tangentbordet

du visade någon viktig kombination
men du står ju så nära att jag kan räkna håren på dina armar
se sömmarna dyka upp och ner ur din grå favorit-tshirt

är du med? frågade du mig och log

Ja.

ljög jag och tog istället en simtur
i dina oändligt vackra ögon

nu visar han någonting viktigt igen
men hur kan jag vara med när ditt ansikte är så nära
att jag långsamt åker skidor ner för din perfekta näsa

du pratade vidare
varför står han här och sjunger tänkte jag
hur ska jag kunna koncentrera mig?
när allt du säger låter som
ett 20-minuters extranummer av Prince?

jag blundar och det är bara du och jag kvar
jag sliter bort allt skräp från skrivbordet och visar dig ett par tangentkombinationer som jag vill lära dig

sånt som kan vara bra att kunna




när jag öppnar ögonen har du gått tillbaka till din plats för länge sedan





Fri vers av Poison Ivy
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-06 19:22



Bookmark and Share


  st.alice
göllit värre kexet :)
2007-12-29

  Stensamlaren
vilken mysig...
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy