Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I verklihetens ögon

De berättar en sägen

från svunna tiders rum

en sägen som gör din ande

både blind och stum

de berättar en sägen

om flickan som sov under frostens täcke

som vyssades av hungens famn

de berättar en sägen om

flickan som sov under stjärnhimlens ljus

som dimman var kamrat till

de berättar om tårar som skär

genom fönsterglas

om sorg som smärtar stenen

de talar om en flicka

som finns någonstans

i verklighetens ögon.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~