Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurkund


Du träder in i ett tillstånd


av att vilja samla libsticka och körvel

se solen i ögonen

och tävla i outgrundlighet


med den strama, svarta




tjärnen




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-12-07 02:01



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
den här, tål att tänkas på. den tar mig till decemberkvällar ute i västgötlands skogar. men jag tror den har en nivå till.. får läsa igen när jag är mindre sömnig..
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund