Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du förtrollar mig


I lågors dans

ditt ljus bränner mig, jag känner din hetta
själen, min aska tynar
vinternatt i en eld, blir ett hav av rött
jag hör dig spraka
lågorna dansar nu, när jag ser in i dina ögon
den kala frosten
bit tag i mig nu och låt mig inte bli tom
jag ska se dig
Substansen rinner ut och håller fast mig
ett lågors hav
elden slicka mig och gör min själ till sot




Fri vers av Moorelly
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-12-07 08:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker- mycket vackertidgt rå och primitiv
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly