Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar

Jag gör det jag kan,
drömmer mig bort.
tills jag når världen utan ödet.
Jag rycker till.
Mörkret studsar mot väggarna,
träffar mig om och om igen.
Rakt in i själen, rispar det mig gul och blå.
Jag kallsvettas och skriker...




Fri vers av Emmsan..
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 22:26



Bookmark and Share


    pladask
två första raderna träffar mig rakt på. jag gillar det här. kanske gör de korta raderna i kombination med inledande versaler och många skiljetecken att dikten blir onödigt hackig och uppstyckad.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..