Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna upp vid din sida

Tänk att kunna få se på dig i all evighet
Att vakna upp vid sidan om dig
Se dig in i ögonen
Kunna uttrycka de orden
De orden som har en sådan enorm betydelse

Är det här möjligt
Eller är det bara en dröm

En vacker dröm iallafall
Och i den drömmen
Säger jag det jag vill säga till dig och önskar så djupt

Jag Älskar Dig




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-12-08 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery