Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fibromyalgi får fula fingret!


F-Word

Förtvivlad, fet, ful, förfallen, febrig, förbannad, förgråten Fibrofläskfia finner föga fägring från fasligt förfallen fysionomi!
Flyttar fötterna. Flåsar, flämtar, fryser, frustar, famlar, faller flaxande framåt. Fjantigt! Fläsket fullkomligen fladdrar!
Förr fanns farligt, förförisk, frestande, fint formad figur, för förlustelsens fantasifulla fester. Friarna flockades följaktligen framför fönstret! Famnen full!

Fibromyalgimonstret fick fribiljett!

Finn fem fel!
Fastighetens fasad förefaller förhållandevis felfri! Fejk! Farsotens fasoner fräter förrädiskt fysikens fragila fibrer! Förvärkt! Fördelar fattas!
Fläckvis flagnande, formlös, flammig. Fordrar färgförbättring!

Fumliga fingrar försöker förgäves forma favoritfrisyren. Frånvarande finesser.
Fiasko förestående!
Fönen faller, flisor flyger! Fördärvat! Försöker fixa flätor. Fipplar, fnyser.
Förmågan fattas! Fruktlöst! Fy Fan!
Förstör frustrerad finaste fåtöljen!

Forska fram fungerande Farmacia, för fasen!

Familjens fattiga, futtiga finanser förkrymps flagrant, förstås. Försäkringskassan förföljer faktiskt folk, fientligt! Förtryck!

Fjäskar främst för förmöget, friskt folk. Få förunnat! Förolämpande! FY!

Fetknoppen funderar. Fortsätter framåt. Fortfarande förhoppningsfullt flinande, förresten.
Försöker förutse framtiden, fjärran.
Förkovran, friska fläktar, fnissig, fnittrig, finurlig, flirtig, fräsch.
Fettsnål fika – Fettvalkar försvinner! Framgång! Figursyr flanellpyjamasen.
Friskhet förväntas!
Fulländad funktion! Förälskelser förorsakas!
Fri från fängelset! Frälsning! Förlossning!

Fru Fortuna får fikon för fånig filosofi, fatalt, fräckt falskspel!
Fibromyalgin förlorar fejden, förtjänar förvisning!!! Försvinn!
Får förvånad fula fingret från fiffig, flabbande förskollärare!
FARVÄL!

Förutvarande Fibrofåne firar funnen framgång försiktigt, fast förbeställer
förtjust fyrahundra fyrverkeripjäser först!

Förlåter Fru Fortuna, för förhoppningsvis framtida fördelar.


”Fine”




Fri vers av Pulsatilla
Läst 618 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-05-14 00:22



Bookmark and Share


  Dagg
Att det fanns så¨många ord på "F"... Klurigt ihopsatt, förvånansvärt lättläst. Fibromyalgi är inte det roligaste, kul framställning om detta.
2005-05-14

  madinsane
fasiken fröken, förvånandsvärt fiffigt formulerat, för fasiken!
2005-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla