Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när hon vårdar en blomma

när hon vårdar en blomma

smeker hon den med sin kärlek

vattnar den med sin glädje

får den vissnande leva

när hon vårdar en blomma

älskar hon dess vackra blad

ser hon dess rena själ

när hon vårdar en blomma

är det som om läker ett sargat hjärta

som om hon kysser bort

världens samlade smärta

när hon vårdar en blomma

älskar hon världen.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 02:06



Bookmark and Share


  TedEdFred
otroligt vackert :\')
2007-12-08

  Michaela Dutius
En underbart vacker dikt- Omsorgen om allt levande- fångat i vården av en blomma!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~