Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Europatankar

 

Givetvis vet ni

att Italien liknar en stövel.


Men säg mig, har det slagit er

att Turkiet påminner en aning

om en skokartong


alldeles lagom stor?




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-08 06:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Rolig - sann- en härlig kortdikt
2007-12-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och Sverige med
Finland och Norge
ser ut, som en
stor hund...
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund