Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tillförsikt


Avlövade träd

Avlövade träd står som monument över en tid som svunnit

vi minns dess lövkronors skönhet och fägring

innan de kläs igen har många dagar runnit

då kommer minnet av hösten att ses som en hägring

Att följa hur året böljar sig fram och åter

är en ynnest vi får uppleva varje år

Just nu är det vanligt att jag sitter och gråter

men  varje årstid ändå återuppstår.

Världen har inte stannat och jag fylls av tillförsikt

Livet kommer att levas i skikt efter skikt.

Trots att träden står utan löv och maken är död

kommer jorden många gånger än att fyllas med prunkande glöd.

 

 

 

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 09:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker text...som jag tycker om!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP