Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En syn från ovan


Glasklart

Glasklara stunder
små ljusa fragment
Koder att tyda
skeenden som hänt

Inger mig mod
att våga se
Nyanser och färger
som livet kan ge

Öppnar mig varsamt
som blomman på ängen
För lekfulla stunder
i himmelssängen







Fri vers av Carola Jeryd
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-08 11:46



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
klart och skönt
som vackert
glas
2007-12-08

    Saulus
Strålande bra!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för