Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När orden tryter...


Citat och strunt

Tvinnar mitt hår runt, runt, runt
vankar fram och tillbaka
Bildar ord som mest liknar strunt
”Tankar gör hårstrån raka”

Knyter mina händer hårt, hårt, hårt
Stirrar och letar mönster
Att simma motströms är hopplöst svårt
”Firrar krockar med fönster”

Väntar in tiden, tick, tack, tick
trår efter lust och fägring
Klockan är av dåligt skick
”Spår leder ofta mot hägring”






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 493 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-08 11:49



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
haha! mycket
trevlig lördags-
läsning. tackar!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för