Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte låta bli...


Färs-ka nyheter

Färs-ka gamla nyheter i girighetens tidevarv,

kinder rodnar när man ber om ursäkt för detta "slarv".

Mörker som faller över Ica-handlare som sliter,

själv sitter jag matförgiftad och bara skiter.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-08 13:35



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahahaha
2007-12-22

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker denna härliga pärla
lekandes med en uppstoppad ärla
säden böja sig för vinden
själv rider jag glatt på grinden
2007-12-12

    Maria Malm
Ler..
2007-12-08

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar*
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver