Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriket

 

 

Gravstenen står rest vid din säng, den är av is och blod

och den är gammal ung och sprucken

den är jag

 

Korset hänger upp och ned intill din spegel

korset är jag och jag förbannar ditt ansikte

och dina lögnande läppar, kära maskulinum!

jag talar lugnt till dig i natten

 

Skruvstädet klämmer din patetiska kropp i bitar

vrider och vänder på armar och ben och din väldiga bultande penis

Skruvstädet är jag och det är mina händer som krossar

dina uppspärrade ögon och din kolossala egocentriska skalle

och ditt förbannade hjärta i bitar

 

Skriften som står skriven i blod på väggen droppar, ner

på ditt sovande ansikte

du vaknar med ett ryck och skriker

 

Men skriket som krossar gravstenen min är mitt

och det blir jag som går till intet igen

jag skyller mig själv

men felet mitt är ditt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 14:15



Bookmark and Share


  aol
rysande bra
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*