Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som älskar mycket


den

som älskar
mycket

får sörja
mycket

och den
som dansar

på många
bröllop

får gråta

på många

begravningar




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 625 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2007-12-08 18:43



Bookmark and Share


  Nymånen
vill bara hänga upp den här texten på väggen och läsa den varje dag
2008-12-30

  aol
så vist vackert
2008-07-22

  Moniqa
Sann visdom vackert förpackat med ord som känns.... underbart!
2008-02-06

  Anders Nordlander VIP
så är det, ju fler man känner och tycker om, desto mer har man att förlora också... applåd har du fått!!!
2007-12-11

  Stjärnöga
Så tänkvärt och
vackert skrivet
om livet och
kärleken!
2007-12-10

    Cammo
Jag gillar den. Mycket bra skrivet
2007-12-10

  jardan
vågar vi leva, utsätta oss ?? det kommer att göra ont, tycker mycket om dina rader
2007-12-10

    Martall
så sant så sant
2007-12-10

  Maria Zena Viklund
fint skrivet!
2007-12-10

    von ilvingen
Att älska kan svida.
men att inte älska
är tomhet............
Fint skrivet, få ord och fullt av känslor.
2007-12-10

  Elisabeth VIP
Tack för denna! Fin och känsloväckande. Dina ord fick igång tanke och känsloverksamheten :)...En tanke som kom till mig var att den som vågar älskar mycket, får mycket kärlek tillbaka.

Applåd!
2007-12-10

    Zernatiah
It is what it is, så sant som skrivet! =)
2007-12-10

  albertina
visst är det så=) och jag är en av dem som älskar mycket. så din text berör mig väldigt mycket- tack för bra läsning
2007-12-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här måste vara dagens vackraste och vemodigaste sanning..
Fint//B
2007-12-10

  anita VIP
Mycke sann dikt. Bra skriven. Applåder får du av mig.
2007-12-10

    eva m h
Den som verkligen LEVER känner av det!!!
2007-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Och den som har fått mycket förlåtet älskar mycket.
2007-12-09

  Ezmeralda VIP
Helt sant, bra text som tar tag i en.
2007-12-09

  Yvonne
Den som har förmågan att älska har också förmågan att sörja lika djupt. Hjärta och smärta rimmar. Starka känslor har en förmåga att vara starka vilket känsloregister man än spelar på. På gott och ont! Vi vill ju helst enbart ha starka positiva känslor, men får på köpet också starka känslor av det negativa slaget.
2007-12-09

    undefined
intressant text, öppnar för många tankar!
2007-12-09

  1up
Intressant och perspektivöppnande på ett naturligt sätt.

(Tack för applåden du gav mig! :))
2007-12-09

  * Ammi *
ja så är det nog ..
men de får även gå på många barndop, eller hur?
fint skrivet om livet
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius