Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knäpp med fingrarna


nu
blev det alldeles tyst
i mitt hem

tror det var tv:n
som liksom dog
dom drog bort min själ
i silkessnören
och likväl
är allt jag kan tänka på
att så tyst det kommer bli
på luciamorgon
utan kören

utan människor här
utan ljud
knottras min hud
jag är ensam här

ni vet vad dom säger om tallar
i skogen, om ingen är där
vem
kommer hem
vem
kommer höra mig falla




Fri vers av Bensin
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-12-08 21:07



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Karg, sorgesam. Och vacker.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin