Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag sluter mina ögon

om jag sluter mina ögon

och drömmen föds inom min själ

ser jag dig som i en annan värld för mig

om jag sluter mina ögon

står du där med ett leende

så vacker som en blomma

så stark som en fura

jag vill bevara detta ögonblick

för alltid ,tills den dag

jag inte behöver drömma mer

för du är här ändå

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~