Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske inte den mest briljanta dikt

men jag har ju nyss vaknat *L*




En enkel morgonsång

God morgon min ande själ och kropp

en ny dag fyller  mitt blodomlopp

vener som möts i en morgonbön

i lovsång för en natt så skön

God morgon lungor och andas in

och ut igen och tempot finn

ögat som blinkar sig klar till att se

min mun som formas till att le

God morgon hjärtats glada rop

som hyllar att allting hör ihop

En ny dag som fylls med liv och hopp

ger glädje åt min trötta kropp

 

 

 

 

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 08:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
En positiv gomorronsång!
2007-12-09

  Michaela Dutius
Härlig och positiv dikt-att tänka bra tankar om sin kropp påverkar och din kropp jublar helt säkert efter den morgonhälsningen:)
2007-12-09

  Madjori
Härliga morgonrader

Godmorgon!
2007-12-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
*C*A*R*P*E*
**D*I*E*M**
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP