Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är blockerad av författaren till Fackelfront och kan därför inte kommentera den direkt till honom


Bokbål på Poeter.se??

FACKELFRONT

låt bokbålen flamma
från kust till kust
stäm upp rikets kampsång
av hjärtans lust ....

Så här käckt inleds poemet FACKELFRONT som publicerats på sajten i dag.
Jag är den siste att ropa på censur, men skulle oerhört gärna vilja veta vilka böcker denne författare, som kallar sig kristen lekmannapredikant och poet, i första hand vill ha uppeldade. Jag vädjar därför till sajtens medlemmar att läsa dikten i fråga och, med risk att också bli blockerade, gärna kommentera den.




Övriga genrer av papillon
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 14:06



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Steg ett: bränn böcker. Steg två: bränn människor. Jag tittade på några av mannens alster och undrar om han är riktigt klar i kolan. Det verkar vara en ragu av illa sorterade idéer, möjligen med ett socialt patos någonstans i botten. Om du kan hitta ett par bra rim på \"Gävle\" kan du ju skriva en limerick om honom?
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon