Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt råder i jul



Midnatt råder
inga barn är hemma
midnatt råder
saknar tisslet och tasslet
midnatt råder
inombords och runtom
midnatt råder
i
ledsamt, vackert vinterland..




Fri vers av Sway
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 14:48



Bookmark and Share


  Anna*
Tomrummet efter de små när de är borta i vintertid kände jag i julas. Oron i en moders hjärta...
2010-01-19

  Michaela Dutius
Ja -tomrummet efter de små - som blivit stora är större än man anade att det skulle bli.
Fint beskrivet i din dikt!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway