Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska det bli annorlunda, borde jag gå runt det där hörnet.......och undersöka....


Måste leva, måse våga

Jag tror det finns något

runt hörnet,

 

det kan vara

 förändringen

 

som väntar på mig

 

på att jag ska våga.....

 

 

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 15:53



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
klokt. att kika efter. nyfikna lite, det är bra.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP