Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakfull månad

Doften från mors bak sprider sin vällukt i stugan,

snart kommer det att dofta från grisens sockersaltade bak.

Julaftonsmorgon ligger far bakfull och väcker avsky hos frugan,

och tomten kommer inte att landa på någon jävla bakgård.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 18:28



Bookmark and Share


    Maria Malm
En baktankens månad.
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver