Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällspoesi

Med sirap i mitt huvud
Och blåsor på mina fotsulor
Läser jag om Stenens fall
Från ordningens tron så hög

I en banans ruttnande skal
Ser jag barnarbete på min teve
Försöker föreställa mig det
Abstrakta i att tvingas ut på
Hopplöshetens fält
I hundratals kelvin
Av mördande hetta

Ur högtalarna kommer röster
En dam på SR
Försöker lära mig något om veckan
Men genom mina öron
Släpps bara drömmande toner
Av den störste bland de stora
Han som spelade med vänstern

Nere i ett iskall kärr
Satte jag min fot idag
Ute i skogen på bana
Letandes efter en kontroll
Som någon satt i
Ett iskallt kärr

Fyrtioåtta timmar utan dig
Det är tretusen sekunder
Av saknad
Varför måste livet vara i vägen?
För livets glädjeämne
Kom hit, mitt Ljus

Med saknad
Levde jag en helg
Tur det är måndag
Dagen efter idag




Fri vers av Laero
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 21:07



Bookmark and Share


    Cammo
den är söt
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Laero