Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gott och ont

Den ånger jag känner när jag tänker på dig
Är evig och så smärtsam

Den ånger jag får när jag tänker på dig
Är så plågsam och kall

Men bara tanken på allt vi har gjort tillsammans
Gör mig så stolt

Så på gott och ont minns jag dig
Som min bästa vän som försvann




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery