Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gatornas sånger

Gatornas sånger
klingar polyrytmiskt
som en del av
den symfoni som
är stadens

tiden har sin gång




Fri vers av Anders P VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-12-10 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP