Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Vemodet sköljer över mig.
Lämnar tårar på min kind.

Sorgen känns i min mage.
Är en klump inom mig.

Mitt hjärta värker.
Av saknad efter dig.

Lustan du väckte var min egen.
Tillsammans vi kände.

Min sorg jag bär ensam.
Ensam men inte själv.

Min undran dröjer kvar.
Varför det blev så här.

Jag går vidare.
Kärleken finns där för mig.

Jag bär den med mig inom mig.
Någon annan jag ska dela den med.

Farväl min älskade.




Fri vers av Fanny2
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 13:06



Bookmark and Share


    ~maria~
Känns som om den här texten är skroven från mina känslor...gillar den mycket. Du beskriver mina känslor på pricken.

\"Mitt hjärta värker.
Av saknad efter dig.\"

Att behöva säga farväl till någon som man egentligen bara vill spendera varje dag med.. mycket fint skrivet.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2