Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som att slösa på en önskan

jag önskar jag kunde
stå där och vara stolt över hur fin min klänning är
att vara stolt över att alla kunde
se mig i min fina klänning som passar perfekt
att känna stoltheten stiga längs med ryggraden

jag önskar att jag kunde stå framför dig
du såg allt du ville se
och du såg att det är du
du
du som jag har längtat efter

jag önskar jag kunde vakna upp
och se att allting är
som jag förväntat mig

jag önskar jag kunde
visa eller bara säga
att allt som är av betydelse

är tomten

jag önskar att jag kunde
kunde göra vad jag vill
vad jag vill
oavsett vad

jag önskar att jag kunde
visste att det
finns fler än
än en önskan

den önskan man kunde slösa bort




Fri vers av Lowisa
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-12-10 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowisa
Lowisa