Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssocker, världen badar i ljus och jag vill dela varje ögonblick med dig


Försiktigt
för jag hårtesten i din panna åt sidan
Min fingertopp nuddar din hud
och det rycker till i mina smilgropar

Jag kan inget annat än le

Ljudlöst smyger jag upp ur sängen

Tassande nakna fötter mot sommarvarmt trägolv

Jag öppnar fönstret
och morgonen som otåligt stått utanför och väntat
får äntligen komma in

Solen letar sig in,
ger dig en solkyss mitt på näsan

och din hud skimrar
mellan vita lakan

I trygga vågrörelser
andas du morgonens lugn
Likt vindens suck i gardinen
fladdrar drömmen till bakom ditt öga

Jag har svårt att tro att din dröm
är vackrare än den jag har här






Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 920 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-23 01:16



Bookmark and Share


  Sophia B
kärleksfull, öm & otroligt vacker!
2008-10-03

  Felzu
Rubriken gör redan att man förväntar sig mycket, och man tror liksom inte att det ska vara lika bra som det låter på rubriken, men det är det. Superfint skrivet, man längtar tillbaka till sommaren, och slutet är helt klockrent.
2007-10-20

  tingeling
Åh , varje ord fastnar som ett eko i mitt öra. Vill ha meer. Du skriver så skickligt att jag blir stum. Jag älskade desutom din titel. Skit bra!
2007-08-11

  Sofie Viktoria
Åh så ljuvligt du målar upp den här morgonen! Ser allting framför mig!
2007-08-11

  tingeling
oj så vackert. Du beskriver underbart med fomruleringar som tar en med storm. Defintivt en av de bättre jag läst. .; )
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt