Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till frvillig

just nu känner jag att jag bara kan lägga mig ner och blunda bort verklighetens alla delar. Att jag kan blunda mig in i en bättre värld där rädslan inte är det samma och kärlek likväl smärta är anurlunda.

Där ävlor och enhörningar svävar runt på skära moln av sockervadd. Där varken tid och rum finns.




Fri vers av Lowisa
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-12-15 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowisa
Lowisa