Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gathörn

världar möts
i gathörn

innan du rundar det
vet du inte
vad som väntar

ett steg och
en ny väg
att vandra




Fri vers av Anders P VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 20:19



Bookmark and Share


  Vind
Det finns kanske något djupare i detta att gå runt hörn... över huvud taget är det en väldigt bra devis att till/med sig på sin färd.
2007-12-11

    SvartaRosen
Det är värkligen sannt!
Jag gillar den!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP