Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängslad av sin tid

Hon grät tårar för det hennes hjärta har mist ,hon grät tårar för den sorg som hon bar ,för det stängde de dörren ,skrev att hon inte skulle vara ibland andra och slängde nyckeln till frihet i förtvivlans djupa brunn.

Hon grät för det som kändes ont i hennes hjärta ,hon rensade ut sin inre smärta ,men för det stängde de dörren och låste igen ,hon ska inte vara bland andra mer .

Men vad visste de om sorgens hårda grepp ,vad visste de om hjärtats egen hemlighet ,vad visste de om människor då ?

Vad kunde de förstå om sorgens grymhet ,att tårar fräter i en människas bröst som syra mot skinnet ,vad kunde de om tårar då?

Hon grät tårar ,hon rensade sitt inre ,men det tyckte de var skam ,det tyckte de var värt att rädas för

men vad visste de om kärlek då ,vad kunde de om själen då? ,de stängde dörren och sade Du ska inte vara ute mer.

*

Det var inte kylan de behövde

det var värmens hand

någon som förstod att tårar det är inte fel

ja någon som förstod var allt de ville ha.

*

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-12-10 21:42



Bookmark and Share


    eva m h
Fint skrivet!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~