Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lite humoristisk dikt :)


SKA VI SPELA KLÄDPOKER MIN ÄLSKADE ,du har ju förlorat redan eftersom du knappast kan bli naknare än

 

Korten på bordet

tagen på ordet

en styrkans tår i glaset

botten upp i nattens timmar

öga mot öga en kort sekund

bittska blickar

korten på bordet

i näven en cigg

i halsen ett bloss

korten på bordet

visa nu vem som går hem

i adams kostym

om du inte redan är naken

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~