Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gick hon ur idet för att dricka vatten






tiden hade smugit förbi
utan att göra anspråk


på almanackan
stod november


först blev hon irriterad
sedan undrade hon varför



hon hade ett gott förhållande till tiden
det var bara dagarnas namn
som skulle tvättas bort

tänkte dom på det
dom som ständigt pratade om att leva i nuet


blev man tvingad såg verkligheten ut på ett annat vis





Övriga genrer av Bim
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-11 17:32



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Mycket bra! Verkligen tankvärt, visst tycker vi alla \"på detta viset\"
Kände mig nära i texten!
2007-12-11

  Lilla My* VIP
Den här var tänkvärd du!! Tiden är bara siffror... på urtavlor tex...nuet något helt annat!!*Bokmärker för att läsa igen**
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bim