Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

folkskygg


min hals är svullen
och min röst är förvandlad

vill inte prata




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-05-15 08:29



Bookmark and Share


  kath
ibland får man mer än man vill ha på en gång...skapar en viss folkskygghet...
väl formulerat...
2005-05-15

    ej medlem längre
Den känner jag igen mig i, bra skrivet!
2005-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP