Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under isen


Att vara under isen

är inget man önskar sig

Solen och himlen syns inte

men där under isens yta

finns en ett okänt djup av dig

att utforska




Övriga genrer av eva m h
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-12 08:08



Bookmark and Share


    CaMillA
oooh ja, den isen ville man bryta mer än en gång, för man kan inte stanna där under för evigt, men ett tag är det värt att utforska... vackert helt underbar.. Love this:)
2007-12-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Spännande
2007-12-12

  Patrick K
klokt sagt! gillas :)
2007-12-12

  soldis
Tack för att du gav mig ett nytt perspektiv! Självklart är det ju så!
2007-12-12

    Maria Malm
Det krävs mod att göra den där kontrollen av djupet..tar också tid..
2007-12-12

  karenina VIP
det är när man räds mörkret som det vill tränga sig närmare... men det är när man vågar möta det och vara däri som man kan skönja ljuset. jag gillar denna, det är en sån klokhet över dina ord!
2007-12-12

    papillon
Vitsigt om en tung men betydande möjlighet till djupare insikt...
Mycket snyggt utformad text.
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

eva m h