Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en sorts dumhet som jag bara inte står ut med...


Farenheit 451

Alla ni som förbjuder böcker - Mein Kampf, Bibeln, Kommunistiska manifestet, Om arternas uppkomst, - vadsomhelst - ni skall veta att ni alltid kommer att omfattas av mitt varmaste och mest uppriktiga förakt.




Övriga genrer av papillon
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 16:42



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Och när man nu lärt sig att stå ut med Dumheten- bara att låta den svepa förbi som ett unket luftdrag- är det då dags att packa ihop, kanske?
2007-12-12

    ej medlem längre
\"You can burn books, but you can´t burn bits\"...Leve det fria, öppna och digitaliserade ordet! Håll friheten levande! Fred, kärlek och förståelse åt alla!
2007-12-12

    Nattviol
och
jag skulle vilja tillägga
alla ni som förbjuder
viss musik!!!

så - nu är jag nöjd!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

papillon