Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spartips


Årets julklapp

I decembermörkret flyger våra pengar all världens väg,

men knappast till nytta för världens väl.

Tänk luft, tänk ljuv musik,

ge bort en luftgitarr, var lite unik.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-12 18:27



Bookmark and Share


    ~maria~
Hehe ja varför inte? bra skrivet,klyftigt :)
2007-12-19

    Maria Malm
Det var inget dumt förslag alls..då spar man dessutom in julklappspappret..
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver