Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll skulle jag behöva en varm hand

Den gråa vardagliga dimman

trycker ikväll bort det

klara ljus som brukar

fylla mitt hjärta

Jag fylls av den vanliga

doften av liv

som gör mina andetag

lite gråa och dova

Lusten och passionen

ligger och sover




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-12 21:42



Bookmark and Share


  aol
så vackert gillas läs min diktälska eller kär hoppas du gillar
2008-01-05

  * Ammi *
vackert ...!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP